Our site is now translated in English, click here.

 

          With frames           

 

      Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα για τον αιωροπτερισμό στην Κύπρο. Σ’αυτή την σελίδα μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε αφορά τον αιωροπτερισμό στην Κύπρο, καθώς επίσης κανονισμούς, λεπτομερείς χάρτες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να τις κατεβάσετε απο αυτήν την ιστοσελίδα.

       Στην Κύπρο μπορείτε να βρείτε σχετικά καλές συνθήκες καθόλη την διάρκεια του χρόνου ενώ κατα την διάρκεια του χειμώνα οι περισσότερες μέρες εξακολουθούν να είναι κατάλληλες για πτήση.  Οι καλήτερες συνθήκες όμως διαρκούν απο τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Γεννικά στην Κύπρο μπορείτε να πετάξετε χωρίς ιδιέτερα προβλήματα, με εξαίρεση κάποιους περιορισμούς όσον αφορά την προσέγγιση κοντά σε στρατιωτικές περιοχές, και στο κατεχόμενο απο τους Τούρκους τμήμα της Κύπρου. Όσον αφορά την συμπεριφορά του κόσμου της Κύπρου, απέναντι στο άθλημα μας, θα μπορούσαμε να πούμε με περηφάνεια ότι είναι πάρα πολύ καλή και αντιμετοπίζετε χωρίς προκατάληψη,  κάτι που μας το διαβεβαιώνουν ξένοι αιωροπτεριστές που επισκέπτονται την Κύπρο.  Όμως και μεις για να μπορούμε να πετάμε χωρίς προβλήματα, δίνουμε ιδιέτερη προσοχή στην όλη συμπεριφορά μας απέναντι στους νόμους, στους κανονισμούς, στούς ιδιοκτήτες των χώρων προσγειώσεων της κάθε περιοχής, και γεννικά με οτιδήποτε σχετίζετε με την δραστηριότητα του αιωροπτερισμού.     

     Τελειώνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμαι επίσης ότι είναι ευχαρίστηση μας να βοηθούμε οποιονδήποτε χρειάζετε οτιδήποτε πληροφορία, ή όποιανδηποτε άλλη βοήθεια είναι δυνατό να προσφέρουμε για ότι αφορα τον αιωροπτερισμό στην Κύπρο.

  Δελτίο καιρού

Λάρνακα

Aκροτίρι

Πάφος

Υπολογιστής βάσης συννέφων

Θερμοκρασία

C°/ F° 

Θερμοκρασία δρόσου

(Dew point)C°/ F° 

Βάση συννέφων

m/ft

Μετρικό C°/m

Αγγλικό. F°/ft

Τοποθετέιστε την θερμοκρασία που επικρατεί στην περιοχή που σας ενδιαφέρει μαζί με την θερμοκρασία δρόσου.

Νέα σειρά εκπαίδευσης στον αιωροπτερισμό απο το αεραθλητικό σωματείο "Ίκαρος" για περισσότερες πληροφορίες κάντε "κλίκ" εδώ.

 

Χορηγοί του αιωροπτερισμού.

Τον αιωροπτερισμό τον στηρίζουν οι χορηγοί μας.

Τους χορηγούς μας στηρίζουν αυτοί που αγαπάνε τον αιωροπτερισμό.

 

E-mail

Βιβλίο επισκεπτών.

Βαθμολογήστε την ιστοσελίδα μας.

Είσαστε oεπισκέπτης: 

 

Απο 1/11/99

frontpage1.gif (1847 bytes)

Ευχαριστούμε την ΚΥΠΡΟΣ-ΝΕΤ για την παραχώρηση του χώρου για την ιστοσελίδα μας.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας και γραφικών: Σώτος Χριστοφόρου