[Αρχική Σελίδα] [Σελίδα Ανακοινώσεων]

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Πέμπτη, 24 Mαΐου,  2003

Προσφορά Αρ. Υ.Ε.Β.Τ. 9/2003

Αγορά Υπηρεσιών Δυο Συνεργατών για την Προώθηση της Βιομηχανίας Υψηλής Τεχνολογίας στην Κύπρο μέσω της Ίδρυσης και Λειτουργίας Εκκολαπτηρίων Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας και Καινοτομίας και Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης

     Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ζητά την υποβολή προσφορών για αγορά υπηρεσιών δυο Συνεργατών για την προώθηση ίδρυσης και λειτουργίας εκκολαπτηρίων επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας και κέντρου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Αναφορικά με τα ακαδημαϊκά προσόντα των προσφοροδοτών, οι Συνεργάτες θα πρέπει να είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού διπλώματος σ' ένα από τους κλάδους Μηχανολογίας ή Χημικής Μηχανικής ή Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρονικής ή Πληροφορικής (ΙΤ).

2.    Οι Συνεργάτες θα συμμετέχουν στη διεκπεραίωση της εργασίας που απαιτείται για την προώθηση της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας στην Κύπρο μέσω της ίδρυσης και λειτουργίας εκκολαπτηρίων επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας και κέντρου έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης που θα τους ανατίθεται από το Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εμπορίου. Βιομηχανίας και Τουρισμού.

3.

Δικαίωμα υποβολής προσφοράς έχουν πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας οι οποίοι:

(α)

έχουν συμπληρώσει ή και είναι απαλλαγμένοι της στρατιωτικής τους θητείας

(β)

είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού διπλώματος σ' ένα από τους κλάδους Μηχανολογίας ή Χημικής Μηχανικής ή Ηλεκτρολογίας ή Ηλεκτρονικής ή Πληροφορικής (ΙΤ)

(γ)

έχουν πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.

4.  Πείρα στον κλάδο σπουδών μετά την απόκτηση του ακαδημαϊκού προσόντος ή/και σε θέματα βιομηχανικής ανάπτυξης ή σε θέματα αξιολόγησης μελετών τεχνολογικής ή οικονομικής βιωσιμότητας θα αποτελούν πλεονέκτημα.

5.    Η Αγορά Υπηρεσιών Συνεργατών θα είναι για περίοδο 12 μηνών (με πιθανή ανανέωση του Συμβολαίου ανάλογα με τις ανάγκες του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού).

6.    Έντυπα προσφοράς και σχετικές οδηγίες προς τους προσφοροδότες μπορούν να εξασφαλιστούν από τον:

Κλάδο Βιομηχανικών Εφαρμογών
Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού
Ανδρέα Αραούζου αρ. 6
1421 Λευκωσία
Τηλ.: 22409310, και 22409311 (Κεντρικό 22867100)
Τηλεομ.: 22375120

αφού καταβληθεί το ποσό των £10 πλέον ΦΠΑ το οποίο δεν επιστρέφεται.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν στον Πρόεδρο του Τμηματικού Συμβουλίου Προσφορών, Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού το αργότερο μέχρι τις 11:00 π.μ. της Παρασκευής 16 Μαΐου, 2003, μέσα σε σφραγισμένους φακέλους.

 [Αρχική Σελίδα] [Σελίδα Ανακοινώσεων] [Πάνω ]