Back to Kypros-Net main page
Home News Agrino Search Eureka Projects Mirrors




Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Μέρος Ι. Γενικαί Διατάξεις

Μέρος ΙΙ. Περί των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων και Ελευθεριών

Μέρος ΙΙΙ. Περί του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αντιπροέδρου και του Υπουργικού Συμβουλίου

Μέρος IV. Περί της Βουλής των Αντιπροσώπων

Μέρος V. Περί των Κοινωτικών Συνελεύσεων

Μέρος VI. Περί των Ανεξαρτήτων Αξιωματούχων της Δημοκρατίας

Μέρος VII. Περί της Δημοσίας Υπηρεσίας

Μέρος VII. Περί των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας

Μέρος IX. Περί του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου

Μέρος X. Περί του Ανωτάτου Δικαστηρίου και των υπό Τούτο Τεταγμένων Δικαστηρίων

Μέρος XI. Δημοσιονομικαί Διατάξεις

Μέρος XII. Διάφοροι Διατάξεις

Μέρος XIII. Τελικαί Διατάξεις

Μεταβατικαί Διατάξεις

Παράρτημα Ι

Παράρτημα ΙΙ

Παράρτημα ΙΙΙ


Please Visit: Donate $5 to $20 to Kypros-Net

[Home] [Current News] [Kypros-Net] [Projects] [Government of Cyprus] [Mirrors]
[Arachne] [Eureka] [Message Boards] [Chatroom] [Postcards] [Site-map] [What's New] [Feedback]
[Free Webpages] [Auctions] [Learn Greek] [Real Video] [Guestbook] [Awards] [Bookmark] [Search] [Statistics]